Thursday, July 30, 2009

terima kasih kawanulangtahun yang ke15.
kalaulah aku tahu kamu orang nak buat surpriuse party boleh lah aku berpakaian cun cun sikit. haih.


Afiqah & Nana


terima kasih kepada semua kawan kawan yang berhempas pulas mengadakan surprise party untuk aku. kamu orang semua tak pernah gagal meletakkan senyuman di bibir aku. terima kasih kawan. 25.o6.2009. si Farah dan Biela tarik keluar, aku tengah practise menari kat bilik tarian esok ada sambutan hari guru ni dengan selamba mereka tarik aku keluar. bawa aku seberang jalan macam nak masuk hutan je, mata tertutup dengan lepat buruk mana entah mereka ambil haha. seperti yang aku sangka, mereka bawa aku ke subang alam.rumah Farah. setibanya disana kena angkat pula dengan Farah dan Biela,naik tangga pula tu. tak larat sangat agaknya mengangkat beban seberat 50kg ni, separuh jalan je.lepastu suruh aku naik tangga sendiri. bila mereka melonggarkan ikatan kain yang menutup mata aku.
nyanyian lagu 'happy birthday' dinyanyi kan. wahhh, berbunga bunga persaan aku. terharu,gembira. yang seronoknya semua kawan kawan ada kat situ kecuali Nik(kat asrama).
potong kek, karaoke. best sangat. kalian, terima kasih. sentiasa sempurna tanpa cela. begitu juga pada hari ulangtahun aku yang ke15. indah sangat. walaupun tak sama,kamu orang tak pernah gagal menjayakannya.27.06.09,seharian ditemani Afiqah Zul dan Jihan.fuhh perkara yang akan aku simpan sampai bila bila.kamu orang adalah episod terbaik dalam cerita hidup aku. terima kasih kawan. ceyh,ayat nak poyo je.haa terima kasih kerana menerima aku seadanya.yang paling kecoh dan over.
*masa tengah bagi ucapan yang 'sweet sweet' kat padang macam ni kena baling dengan belon air. habis basah aku dibuatnya. kurang hasam.

selain itu, bila aku jatuh mereka tidak mentertawakan aku malah membantu, bila aku menangis mereka tidak mengejek malah turut menangis, bila aku diam mereka tidak membisu malah bertanya, bila aku meluahkan rasa mereka tidak mengendah malah mendengar. kawan kawan, aku tahu semua benda ini akan berubah suatu hari nanti. tapi tolonglah,aku harap. jangan pernah berubah.


yang ikhlas,
Nur Afiqah

No comments:

Post a Comment